Naast het bezoeken van evenementen, shows, experiences en andere Halloween gerelateerde attracties kan je natuurlijk ook gewoon een stukje Halloween in huis halen. Intratuin Duiven opent op zaterdag 7 oktober 2023 officieel de grootste kerstshow van Europa. Het thema van dit jaar is ‘De Magische Schatkamer waar Verwondering begint’. Een populair deel zijn de miniatuurdorpen die 100% Kerst en gezelligheid uitstralen. Aan de achterzijde is er ook een miniatuurdorp te vinden waar het toch minder gezellig lijkt. Hier staat Spooky Town en dit dorp staat vol met tientallen huisjes, figuren en andere decoratiestukken.

Tijdens Christmas World 2023, de officiële benaming vanaf 7 oktober, lopen bezoekers ongeveer een kilometer langs bijzondere assortimenten en velen miniaturen van bekende merken als Luville en Lemax. En die laatste heeft allerlei verschillende Spooky Town huisjes. En ook voor dit jaar heeft Lemax weer verschillende nieuwe huisjes en figuren uitgebracht waaronder de ‘Haunted Aquarium’, ‘The Hous of Shadows’ en ‘Raven Hill’.

ScareZone ging een dag voor de officiële opening alvast een kijkje nemen en legde daarbij de opmerkelijkste scenes vast.

Verschillende winkels van Intratuin heeft een Spooky Town uitgestalt staan maar voor de meest complete moet je toch echt Intratuin Duiven bezoeken. En hier alvast een tip van de redactie: Voor het overgrote deel van Nederland ligt Intratuin Duiven pal langs de route richting het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany. Dit is dan ook goed te combineren. Hou er wel rekening mee dat je al gauw 2 uur in de winkel kan vertoeven.

Kijk je het aanbod liever online? Bezoek dan de website van Lemax.