Attractiepark De Waarbeek in Hengelo is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om als freak bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Het griezelevenement ‘Lost in the Park’ vind plaats op 4 avonden en bestaat onder andere uit spookhuizen en een horror-labyrint. Pak je kans en maak deel uit van een het team van angstaanjagende scare actors.

Als vrijwilliger bij ‘Lost in the Park’ krijg je de kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring. Je speelt een cruciale rol bij het creëren van een enge en mysterieuze sfeer die de gasten doen beven. Als scare actor dwaal je straks door de donkere hoeken van het park, op zoek naar slachtoffers om de ultieme scare uit te voeren.

Naast het entertainen van bezoekers zal je zelf ook genieten van deze leuke tijd. Naast dat het een waardevolle ervaring is in de wereld van entertainment en horror is het ook nog eens een goede gelegenheid om je acteervaardigheden nog verder te ontwikkelen. En zeker niet onbelangrijk, je krijgt er een boel nieuwe vrienden bij.

En dan nu het praktische gedeelte. Als vrijwilliger moet je minimaal 18 jaar oud zijn en beschikbaar zijn op 14, 21, 25 en 28 oktober 2023. Tijdens het aanmelden kan je zelfs aangeven of je met ‘Happy Halloween’ of ‘Lost in the Park’ wilt meedoen.

Twijfel niet langer en geef je op als vrijwilliger bij ‘Lost in the Park’ in De Waarbeek. Dat kan via https://lostinthepark.nl/formulier/

Succes!

Meer audities? Bekijk dan onze auditie-pagina.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.