Eerder dit jaar presenteerde Attractiepark Toverland de Fear Pass. Met deze pas kunnen bezoekers alle spookhuizen bezoeken. Het grootste verschil met de variant van vorig jaar is dat er nu niet aangesloten hoeft te worden in de reguliere wachtrij. Bezoekers gaan namelijk via een speciale Fear Pass wachtrij de huizen bezoeken. Zij hoeven hierbij geen tijdsloten te reserveren. De Fear Pass is ook aanzienlijk goedkoper dan vorig jaar. Dit komt mede door het niet terugkeren van het buffet ‘Trick or Eat’. Alle zaterdagen in oktober zijn inmiddels uitverkocht. Op alle andere dagen is de pas nog wel beschikbaar.

Attractiepark Toverland biedt bezoekers de mogelijkheid om alle 6 de spookhuizen te bezoeken zonder al te veel stress. Dit betekent dat voor €49,50 Maison de la Magie, Now You’re Mine, The Witches Forest, Trapped, The Dollhouse en Fear the Woods eenmalig bezocht kunnen worden zonder lange wachtrijen. Hoewel de Fear Pass op alle zaterdagen is uitverkocht, kunnen bezoekers de pas nog wel bemachtigen voor de 9 overige dagen. Dit zijn 15, 16, 18, 19, 20, 22, 27 en 29 oktober en 4 november.

De Fear Pass mag dan wel uitverkocht zijn op alle zaterdagen, de losse tickets voor spookhuizen zijn dat nog niet. Voor alle 6 de spookhuizen moet in totaal €42,- worden neergeteld. Dat is €7,50 goedkoper dan de Fear Pass maar bezoekers moeten dan wel met tijdsloten werken en aansluiten in de reguliere wachtrijen.

Toverland Halloween Nights

Tijdens de Halloween Nights kunnen bezoekers van 18:30 tot 23:00 uur oog in oog met hun angsten komen te staan. Nieuw dit jaar is het spookhuis ‘Now You’re Mine’ die bezoekers 20 minuten zullen beleven. Het event wordt elke dag gestart met een spectaculaire parade en in de avond afgesloten met een vuurwerkshow.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.