DisneyPlus komt in oktober met een paar griezelige series en special. Hieronder lichten we er een paar voor je uit.

Lego Star Wars: Griezelige verhalen (Vanaf 1 oktober)

Ieder verhaal heeft een Dark Side. Na de gebeurtenissen van Star Wars: The Rise of Skywalker moeten Poe Dameron en BB-8 een noodlanding maken op de vulkanische planeet Mustafar, waar ze de hebzuchtige en achterbakse Graballa the Hutt ontmoeten. De misdaadbaas heeft het kasteel van Darth Vader gekocht en is het aan het renoveren tot het eerste all-inclusive op Sith geïnspireerde luxehotel van de melkweg. Terwijl hij wacht op de reparatie van zijn X-Wing, wagen Poe, BB-8, Graballa en Dean (een moedige en moedige jongen die werkt als Graballa’s monteur) zich diep in het mysterieuze kasteel met Vaders trouwe dienaar, Vaneé. Stream de serie vanaf 1 oktober op DisneyPlus.

Muppets Haunted Mansion (Vanaf 8 oktober)

Gonzo wordt uitgedaagd om een nacht door te brengen in The Haunted Mansion. Deze special zal een horde aan Muppets karakters bevatten. Zo zullen Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, de Zweedse chef-kok, Sam the Eagle, oude oplichters Statler en Waldorf allemaal te zien zijn. Ook zijn er gastoptredens van Darren Criss als ‘The Caretaker’ en Geoff Keighley als de zingende ‘Oom Theodore’.

Just Beyond (Vanaf 13 oktober)

De gloednieuwe Original serie van de wereld van R.L. Stine. Beter bekend als de schrijver van de ‘Kippenvel’ boeken. Acht unieke verhalen. Dat worden slapeloze nachten… R.L. Stine heeft al eens eerder met Disney samengewerkt. Zo is er samengewerkt aan de Goosebumps Horrorland attractie in Walt Disney World. De serie is geregisseerd door Seth Grahame-Smith, bekend van ‘Pride and Prejudice and Zombies’ en ‘Abraham Lincoln: Vampire Hunter’.

Tips

Stream op DisneyPlus ook zeker eens alle afleveringen van de animatie serie Monsters at Work. De 10-delige serie bevat een aantal nieuwe karakters maar ook zeker bekende karakters uit Monsters & Co.

Cruella is inmiddels beschikbaar voor alle abonnees. Emma Stone speelt de hoofdrol van Cruella de Vil. De film speelt zich af in de jaren 70 en volgt een jonge oplichster, Estella. De film laat een reeks gebeurtenissen zien waardoor Estella haar gemene kant is gaan aanvaarden en de op wraak beluste Cruella is geworden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt alles als eerste weten? Lees en praat mee op onze Discord server.