Horrorliefhebbers hoeven niet te wachten tot het najaar voor hun dosis adrenaline. Het prijzenwinnende event Scare Me opent vanaf 17 maart tot en met 8 april op iedere vrijdag- en zaterdagavond haar deuren. En dit wordt alweer de zeventiende editie van het event in Almere Haven. De scare actors staan weer klaar om de bezoekers, ook in het voorjaar, de stuipen op het lijf te jagen.

Ieder jaar weer komt de organisatie met vernieuwing. De bestaande huizen van Scare Me onderscheiden zich door de unieke creativiteit van de makers en de aandacht die wordt besteed aan de kleinste details. Dat wordt opgemerkt door verschillende organisaties waaronder Scare Network. Onlangs zijn de nominaties bekendgemaakt voor de Scare Awards die op 15 april worden uitgereikt. Scare Me mag maar liefst vijf nominaties achter haar naam zetten: Best Event, Best Make-up, Best Scare Actors, Best Concept en Best New Maze (Ship of Souls). Wie bij de uitreiking wilt zijn kan een ticket bestellen voor het Scare Event. Klik dan hier.

Lente editie

Het nieuwste spookhuis van Scare Me is doorloopspookhuis Ship of Souls. Deze werd vorig jaar geintroduceerd en is de grootste belevenis van het event. Bezoekers die aan boord durven te stappen worden ondergedompeld in een onheilspellende sfeer en krijgen te maken met angstaanjagender verrassingen.

Organisator Perry Mulder licht toe:

In deze wereld is het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Je wilt de bezoekers blijven verrassen en je als event blijven onderscheiden. Daarom hebben we het schip een combinatie gemaakt van nieuwe technieken en klassieke trucs. Het bouwen van spookhuizen is verslavend. We zijn nog lang niet klaar met groeien en ontwikkelen.

De organisatie daagt zichzelf ieder jaar uit om te blijven ontwikkelen en nieuwe opties uit te proberen. Zo is er in de corona-periode het eerste Scare Me spookhuis ontwikkeld waarbij bezoekers in een karretje stappen. In dit spookhuis ga je op bezoek bij de heks Agnieschka. Maar zal zij je ook weer laten gaan?

Scare Me en de verschillende spookhuizen zijn de afgelopen jaren meermaals genomineerd voor vakprijzen. De acteurs, make-up en creativiteit van dit evenement vallen op, ook internationaal. De organisatie is vastberaden om bezoekers keer op keer een onvergetelijke ervaring te bieden en blijft zichzelf uitdagen om elk jaar weer te vernieuwen. Dit heeft geleid tot een trouwe schare fans en terugkerende bezoekers.

Het evenement combineert spanning, hoor en ontspanning op een manier die nergens anders te vinden is. Of je nu voor de eerste keer komt of al jarenlang een fan bent, Scare Me blijft verrassen.

Tickets voor Scare Me zijn hier te bestellen.