Dat Halloween en horror niet persé in oktober gevierd hoeven te worden, bewijst de organisatie van Fantasie Compagnie wel. De Fright Factory keert ook dit jaar weer terug maar dat gebeurt misschien eerder dan je denkt. Liefhebbers kunnen zich alvast voorbereiden, want de hel barst los. De opzet van dit jaar draait namelijk om de zombie apocalypse.

Het team achter Fright Factory heeft gemerkt dat horror events zich niet tot oktober hoeven te beperken. Een grote reden om het event uit de periode van Halloween te halen is om meer gebruik te maken van de buitengebieden. ‘Dat werkt in de wat zomerse maanden toch lekkerder’, aldus Fantasie Compagnie.

Het naar voren halen van de Fright Factory is voor nu een try out. Mocht dit een succes zijn, dan denkt het team eraan om het event definitief naar deze periode te trekken. Bij drukte is er op locatie zelfs nog de optie om uit te breiden.

Bezoekers van de Fright Factory moeten zo snel mogelijk een veilige plek opzoeken. Het event draait dit jaar namelijk om de zombie apocalypse waarin de hel is losgebarsten. Fantasie Compagnie: ‘Gelukkig krijgen de bezoekers op tijd een bericht om naar een extractiepunt te komen waar ze door mensen van de overheid worden opgepikt. Vanaf daar is het hopen dat iedereen veilig aan zal komen’. 

Blok de data alvast in je agenda, want de Fright Factory is op 3 avonden: 28, 29 en 30 april 2023. Tickets kosten €5,- per persoon en die bestel je hier.

De Fright Factory stond vorig jaar 3 avonden in het teken van ‘Seven Deadly’ Sins’. In een eerdere editie won de organisatie zelfs de Scare Award voor ‘Beste Acteurs’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.