Het team achter De Vijf Zintuigen komt na de goed ontvangen documentaire over Fata Morgana nu met een nieuwe; ‘Spookslot: De Historie van Station Halfweg’. De 2-uur durende documentaire is populair aangezien beide dagen in een mum van tijd waren uitverkocht. Maar er is goed nieuws te melden. Vandaag kwam het bericht naar buiten dat er 2 extra voorstellingen komen. De verkoop start morgenavond (15 juni) om 20:00 uur.

De Vijf Zintuigen liet eerder al weten in gesprek te zijn geweest met de locatie voor nieuwe voorstelling. Vandaag kwam om 12:00 uur het goede nieuws naar buiten:

Tof nieuws! Op zondag 3 september om 12:00 en 15:30 zijn er extra vertoningen van onze Spookslot documentaire in de Leest! De kaartverkoop hiervan start op donderdag om 20:00u. Ben jij er ook bij?

Op 24 januari 2022 kwam de Efteling met het nieuws naar buiten dat het Spookslot na 44 jaar haar deuren ging sluiten. Tegelijkertijd kwam het sprookjespark met de mededeling dat er een waardige vervanger zal komen in een nieuw themagebied dat ergens in de zomer van 2024 moet openen. De aankondiging zorgde voor een stortvloed aan reacties waarbij de meningen enorm verdeeld waren. Er was zelfs een petitie gestart.