Vanaf zaterdag 2 oktober tot en met zondag 7 november 2021 draait het in Europa-Park om spanning. Een gruwelijk mooi Halloween wacht bezoekers van het Duitse attractiepark op.

”Duizenden pompoenen, appels, chrysanten, maïsplanten and strobalen veranderen Europa-Park in een indrukwekkend herfstlandschap. Tegen deze achtergrond word je verwelkomd door allerlei ‘creepy’ figuren en geesten. Ook het showprogramma, de hotels en attracties zorgen voor een gruwelijk mooie griezelbeleving”.

Het spooky sfeertje is compleet door gebruik te maken van veel decoratie. Zo dalen 180.000 pompoenen neer in het park. Daarnaast zijn er ongeveer 3000 balen stro, 6000 maisplanten, spinnenwebben en spookachtige verlichting. Het park geeft daardoor een compleet nieuwe definitie aan ‘decoratie’.

”Tijdens Halloween zullen er speciale shows zijn. Dit zijn unieke shows met een zekere griezelfactor. Daarnaast zorgen monsters en nachtfiguren voor een aangename rilling over je rug bij de Europa-Park Halloweenparade…”

”De Koffiekopjes in het Hollandse themagebied worden omgetoverd tot Griezelkopjes. In het Spaanse themagebied biedt de Feria Swing – Vlucht van de Vampieren tijdens Halloween een zeer speciale ritervaring. Het Spooky Kids Village en vele extra’s zorgen ook bij de kleine bezoekers voor griezelplezier van topklasse”.

”Tijdens Halloween kun je bijzondere specialiteiten verwachten! De speciale Halloween-gerechten zoals de Monsterbockwurst of de bloedrood-gifgroene Scary Burger zijn angstaanjagend lekker”.

Traumatica

Het is nog niet bekend of Horror Nights – Traumatica zal gaan plaatsvinden. Hou ScareZone in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.