Vraag je naar een Halloween-event binnen Nederland, dan krijg je al snel de Halloween Fright Nights van Walibi Holland te horen. Maar kijken we wat verder weg, lees aan de andere kant van de oceaan, dan komt Universal Studios in Orlando met hun Halloween Horror Nights ter sprake. De indrukwekkende en filmische spookhuizen zijn voor veel liefhebbers het hoogtepunt van elk jaar. In de aankomende 32ste(!) editie van dit horrorspektakel worden bezoekers middenin de bloedstollende momenten uit de horrorgeschiedenis geplaatst. De onlangs uitgebrachte video laat goed zien waarom Universal menig hart sneller laat kloppen zodra het najaar voor de deur staat.

Bezoekers kunnen overdag helemaal losgaan in de 2 parken en het waterpark. Maar zodra de avond valt is geen enkele bezoeker meer veilig. Vanaf 1 september tot en met 4 november 2023 komen de straten van Universal Studios op geselecteerde avonden tot leven. Gruwelijke monsters, psychopaten, mutanten en maniakken nemen de boel over met maar één doel, slachtoffers maken. Bezoekers worden de gehele avond meegenomen in de werelden van The Last of Us, The Exorcist, Stranger Things en nog veel meer.

Experiences

Met een ervaring van 31 jaar heeft Universal genoeg ervaring om deze editie van Halloween Horror Nights tot een positieve nachtmerrie te brengen. Bezoekers wachten adembenemende spookhuizen met ieder een opmerkelijk thema. Al deze spookhuizen zijn inmiddels bekendgemaakt. Een kleine greep uit het aanbod: Stranger Things 4, Duelling Dragons: Chaos The Fate en The Last of Us. In de Scareflits van week 30 zijn alle 5 de zones en de 10 huizen voorbijgekomen.

Scream Squad video Halloween Horror Nights

Afgelopen maandag 21 augustus kwam Universal Studios met een angstaanjagende video naar buiten. In de video zien we hoe de Scream Squad op het punt staat te leren kennen dat je de legendes alleen samen kunt overleven.

Bekijk hier de Halloween Horror Nights 2023 Scream Squad video:

Volgens de legende moet je nooit alleen naar de Halloween Horror Nights. Misschien overleef je het wel in een groep…

Tickets voor dit veelgeprezen event zijn er al vanaf €79,-. Ga je die kant op of ben je toevallig in de buurt deze herfst? Bestel je tickets dan snel via de website van Universal Orlando.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.