Op zaterdag 2 oktober kunnen de poorten van Walibi eindelijk weer open na een sluiting van twee en halve maand als gevolg van de overstromingen midden juli.

De technische infrastructuur van Walibi bleef niet gespaard van het hevige noodweer. Het gevolg was een titanenwerk voor de ploegen van het park. Al twee maanden lang zetten zij zich onophoudelijk in om alles te reinigen, te ontsmetten, te inspecteren en te herstellen.Walibi zal op zaterdag 2 oktober de deuren weer openen. De gekende veiligheidsmaatregelen blijven nog steeds van kracht: een beperkte bezoekerscapaciteit, reserveren wordt sterk aangeraden, en mondmaskerplicht vanaf 12 jaar.

Voor de heropening biedt Walibi ook een speciale online promotie aan: “Back to sensations”, waarmee volwassenen aan kindertarief (€38) van een dagje Walibi-fun kunnen genieten. Info: www.walibi.be/nl

Walibi Halloween

Van 16 oktober tot en met 7 november maakt ook Walibi Halloween – na een jaartje coronapauze – zijn grote comeback! Eerder liet het park al weten er dit jaar een schepje bovenop te willen doen, maar die spectaculaire plannen bijven nog even een goed bewaard geheim. Alle informatie en ticketverkoop worden zeer binnenkort meegedeeld.

2020

Door het coronavirus kon Halloween vorig jaar niet doorgaan. Het park liet toen weten dat het moeilijk was om bezoekers een volwaardige halloweenevenement aan te bieden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/09/13/halloween-in-groningen-pakt-dit-jaar-groots-uit-verlaten-fabriek-landhuis-horror-bus-en-80-professionele-acteurs/