Jongeren Organisatie Haulerwijk en Young leaders organiseren op 29 oktober 2022 de tweede editie van Halloween Fright Night Haulerwijk. De spooktocht vindt plaats in dorpspark Haulerwijk en de organisatie is nog op zoek naar figuranten en groepen die een eigen act willen creëren in het park. Na afloop kunnen deelnemers stemmen op de 3 griezeligste acts die in de geldprijzen zullen vallen.

Groepen die zich aanmelden om een act te realiseren zullen een plek in het park toegewezen krijgen. Hierbij zorgt het team zelf voor het decor, de elektra en alles wat erbij komt kijken om de act te creëren. Alles wordt op de dag van de spooktocht opgebouwd en nadat de spooktocht is afgelopen zal ook alles weer afgebroken moeten worden. Voordat het zover is zal de organisatie hier nog een presentatie over geven waarin alles duidelijk wordt.

De organisatie heeft een prijzenpot beschikbaar gesteld die door de 3 griezeligste groepen/acts gewonnen kunnen worden. Als eerste bestaat de hoofdprijs uit €500,-, de tweede prijs is €250,- en de derde prijs is €100,-.

Aanmelden Halloween Fright Night

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via deze pagina. Beschrijf hierin wat de act gaat worden, wat de naam van het team wordt en hoeveel ruimte er ongeveer nodig zal zijn. In totaal kunnen er 20 acts meedoen.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.