Liefhebbers van horror kunnen hun hart deze zomer weer ophalen. Er komt namelijk weer een nieuwe editie van de horror experience Fright Factory aan. Dit kleinschalige evenement is net als voorgaande edities in Alphen aan den Rijn te vinden. In juli komt organisatie Fantasie Compagnie met een nieuw thema; ‘Psych Ward’. Bezoekers brengen hier een bezoek aan een luguber psychiatrisch ziekenhuis.

Na editie ‘Club Lilith’ eerder dit jaar kiest de organisatie ervoor om weer dieper de duisternis in te gaan. Durfals infiltreren een hospitaal waar alles niet helemaal is wat het lijkt. Het is de bedoeling om een persoon te bevrijden die onterecht is vastgezet. De patiënt kan door middel van puzzel-elementen bevrijd worden. Naast deze missie kunnen deelnemers weer de nodige schrikmomenten, sadistische doktoren en doorgedraaide patiënten verwachten.

Tickets

Fright Factory: Psych Ward is op 26, 27 en 28 juli. De ticketverkoop is inmiddels gestart. Op dit moment staan 26 en 27 juli open om tickets te bestellen. De organisatie laat weten dat 28 juli bij groot succes ook open zal gaan. Een ticket kost €5,- per persoon en is hier te bestellen.

Lees hier de ervaring van Club Lilith.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.