Op een oude verlaten kerncentrale staat al sinds 1995 een familiepark met de huidige naam ‘Wunderland Kalkar’. In oktober en november slaat de sfeer compleet om, want dan vind de eerste editie van ‘Horror Nights Kalkar’ plaats. Het gezicht van dit horror-event is Herr Pluton en bezoekers zullen de scarezones en haunted houses moeten trotseren. Één van deze haunted houses heet ‘Arbeitsraum’.

De eerder voor dood verklaarde wetenschapper Herr Pluton blijkt te zijn herrezen uit de voormalige kerncentrale. Tijdens ‘Horror Nights Kalkar’ jaagt dit hoofdkarakter bezoekers de stuipen op het lijf. De experiences zorgen voor een bloedstollende ervaring en de haunted houses vertellen de verhalen van Pluton. Maar wat is het verhaal van haunted house ‘Arbeitsraum’?

Ferdinand Pluton was een briljante wetenschapper. Door iedereen uitgelachen en door zijn baas op non-actief gesteld, werd Pluton steeds extremer in zijn ideeën. De doorgedraaide wetenschapper zette alles op alles om zijn onderzoek te laten slagen..

In Arbeitsraum hoor je de angstaanjagende kreten uit Herr Plutons verleden door de ruimte galmen en ervaar je hoe het is om in de schoenen te staan van de wetenschapper. Verander in een vreselijk monster in deze paranormale horrorkamer en leer als Herr Pluton zelf hoe het allemaal begon.

Horror Nights Kalkar is van 6 oktober tot en met 5 november op iedere vrijdag, zaterdag en zondag. Dit event bestaat uit 2 scarezones, 3 spookhuizen en attracties. Het park is op deze dagen tot 23:00 uur geopend. Een early bird ticket kost op dit moment €25,- en is te bestellen via deze link.

Kan je niet genoeg krijgen van Halloween of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.