Warrior Events organiseert op 4 dagen een exclusief horror evenement in een lege school in Meppel. De Sinterklaas editie van The Breakout komt eraan. Dit is een 3 uur durend horror event waarbij deelnemers het gevoel krijgen alsof ze in een film zijn beland.

Een combinatie van horror en een gigantische escape room. Warrior events bedenkt al een aantal jaar succesvolle en gigantische adventure gaming producties met een horror experience. Nu zal de lege school aan de Randweg fungeren als decor voor de horror adventure game “The Breakout (Sinterklaas Editie)”. Natuurlijk uitsluitend voor volwassenen. De unieke locatie en de professionele acteurs laten je doen wanen alsof je in een echte horrorfilm bent beland.

The Breakout – Sinterklaas

Warrior Events organiseert en ontwikkelt een compleet nieuwe theatervorm, waarbij de bezoeker de hoofdrol speelt in zijn/haar levensechte horror film. De walking dead, de purge en handmaid’s Tale zijn al voorbij gekomen. Nu is het het de beurt aan de Sinterklaas versie van The Breakout. The Breakout is onlangs met groot succes afgerond in een verlaten fabriek in Scheemda. Nu is Meppel aan de beurt. Goed nieuws! De school zal een heel jaar lang door Warrior Events worden gebruikt. Vele verschillende adventure games voor jong en oud zullen hier georganiseerd worden.

Bij The Breakout (Sinterklaas Editie) is de Sint aangekomen in Meppel. Alleen kunnen we niet praten over een goedheiligman. De Sint is een waar horrorverhaal en heeft geen goede intenties. Alle pieten zijn ‘infected’ en vormen een gevaar voor de samenleving. Het is de taak aan jou om de verlaten school binnen te dringen en Sinterklaas uit te schakelen. Durf jij het aan?

Bedenker en organisator Alita Smit vertelt hoe ze op deze adventure game is gekomen:

“Ik ben altijd fan van horror evenementen geweest. Alleen vond ik het altijd zo jammer dat je zelf nooit een keuze had en altijd maar één route liep. Ik wilde het gevoel hebben alsof ik daadwerkelijk in een horror film was beland en zo ontstonden de adventure games. Een evenement waar je alle kanten op kan, wat verrassend is, waarin je het gevoel hebt daadwerkelijk in gevaar te zijn, waar je kan terugvechten en wapens kan verzamelen. Een ervaring wat levensecht lijkt.”

Tickets en data

Via http://www.apocalypsegames.nl kunnen bezoekers kaartjes kopen. Let op: iedere deelnemer moet naast een ticket ook in het bezit zijn van een negatieve corona test, vaccinatiebewijs of herstel bewijs om mee te mogen doen aan het spel.

De speeldata is op 26 en 27 november. Daarnaast is het ook op 3 en 4 december.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/07/09/praat-mee-op-discord/