Een combinatie van horror en een gigantische escape room. Warrior events bedenkt al een aantal jaar succesvolle en gigantische adventure gaming producties met een horror experience. Squid Games kon natuurlijk niet achterblijven. De unieke locaties, het spel en de professionele acteurs laten je doen alsof je echt in de serie bent beland. Absoluut niet geschikt voor kinderen. En ja… er wordt op je geschoten.

Warrior Events organiseert en ontwikkelt een compleet nieuwe theatervorm, waarbij de bezoeker de hoofdrol speelt in zijn/haar levensechte horror film. De walking dead, de purge en handmaid’s Tale zijn al voorbij gekomen. Nu is het het de beurt aan ‘Squid Games’.

Squid Tournament, de naam van deze nieuwe adventure game, wordt gehouden op een geheime locatie in de stad Groningen. Net als in de serie heb je geen flauw idee waar je terecht komt. Geen zorgen, we zullen je niet net als in de serie verdoven. 72 uur van te voren krijg jij de geheime locatie opgestuurd. Er kunnen circa 50 mensen mee doen in één tijdslot. Het aantal professionele acteurs blijft ook een verrassing. Waarom? Niets is wat het lijkt bij Squid Tournament.

Wat gebeurt er wanneer je af bent? Mag je dat niet meer mee doen?
Bedenker en organisator Alita Smit vertelt ons hoe:

“Het zou natuurlijk erg jammer zijn als je nog maar 10 minuten mee doet en je dan meteen het spel moet verlaten. Dat zal dus ook niet het geval zijn. Net als in de serie vinden er ontzettend veel intriges, onderhandelingen en bondjes plaats. We kunnen er nog niet teveel over zeggen. Maar je spel zal op een zeer verrassende wijze doorgaan met het spel. Je komt continu voor verrassingen te staan. Ben je gehecht aan je groep? Dan heb je pech, je moet er wel vanuit gaan dat je je groep kwijt kan raken of dat jij je groep zelf verlaat. Later in het spel kan jij je groep weer terug vinden.“

Hoe weet je wanneer je af bent?

“Warrior Events staat bekend om haar horror producties. Squid Tournament wordt hier één van. Er zal dus geen scheidsrechter aanwezig zijn die op een fluitje blaast en je netjes vraagt om naar de zijkant te gaan. Nee, je zal echt worden beschoten door onze acteurs. Het zijn geen paintball of airsoft guns. De enige mensen die erg kleinzerig zijn zullen er een probleem mee hebben”.

Hoe werkt het?

Via www.apocalypsegames.nl kunnen bezoekers alvast reserveren. Let op: iedere deelnemer moet naast een ticket ook in het bezit zijn van een negatieve corona test, vaccinatiebewijs of herstel bewijs om mee te mogen doen aan het spel.

Locatie: Geheime locatie in Groningen

Speeldata: 10, 11, 17 en 18 december 2021

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/07/09/praat-mee-op-discord/