Horror Zone zoekt nog grimeurs voor hun event. De organisatie zoekt hierbij naar mensen die enige ervaring hebben met grimeren. Verder dien je stevig in de schoenen te staan en ben je een echte teamplayer.

De geur van grime, de maskers en applicaties die al klaar staan, de acteurs vol verwachting in je stoel… Ben jij de grimeur die wij zoeken? Vind jij het leuk om ons evenement tot een hoger niveau te brengen? Of wil je graag stage lopen en nog meer ervaring opdoen?

Het is inmiddels bekend dat Horror Zone dit jaar plaats vind op de Maple Farm Adventures. Nu wordt er steeds meer bekend over deze editie. Als bezoeker ga je op bezoek in Huckabay. In dit stadje kan je verschillende dingen ontdekken zoals de McFerguson Meat Factory en Mr. Tannen’s County Museum.

Heb je interesse in deze vacature? Kijk dan snel op spookhuisvandezaak.nl en meld je aan.

Data en tijden Horror Zone

The Horror Zone vindt plaats op 12,13, 19,20, 26 en 27 november van 19:00 uur tot 23:00 uur. Op 6 november zijn de try-outs (van 14:00 tot ongeveer 21:00). Tijdens de try-outs verwacht de organisatie alle mensen die met het evenement mee doen. De spookhuizen en de scarezones gaan dan draaien om te kijken of alles volgens plan gaat. De grimeurs kunnen dan een aantal acteurs grimeren en de kostuums kunnen gepast worden.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/09/24/horror-zone-presenteert-walkthrough-forest-view-county-park/