Aankomende vrijdag is het dan eindelijk zover. De organisatoren en scare actors van Horror Zone zijn klaar om horrorliefhebbers een onvergetelijke en gruwelijke avond te bezorgen. Op 12 november van vorig jaar draaide het event door verscherpte coronamaatregelen haar eerste en gelijk laatste avond. Na een lange tijd van onzekerheden opent Huckabay de poorten op 4 avonden in februari.

Experiences

Horror Zone staat al jaren bekend om haar uitgebreide verhaallijnen. Dit jaar vind het event plaats bij Maple Farm Adventures in Bosschenhoofd. Hier zijn bezoekers welkom om de rustige stad Huckabay te bezoeken. Met 3 experiences is er genoeg te beleven.

In het nieuwe spookhuis McFerguson Meat Factory krijgen bezoekers een tour door de fabriek. Al snel wordt duidelijk dat niet elk stukje vlees van een dier lijkt te komen.

In spookhuis Mr. Tannen’s County Museum vind je alles wat te maken heeft met de geschiedenis van Forest View County, de regio waar Huckabay ligt. Ontdek hier de geschiedenis en legeneds van het stadje. Hopelijk zijn het maar legendes…

De nieuwe walkthrough heet Forest View County Park en dat verhaal gaat als volgt: ”Ga lekker een avond hike doen in het park en geniet van de natuur. Maak je geen zorgen, je wordt goed begeleid en er zitten hier geen beren…. Maar wat dan wel? Voel je je bekeken? Je hoeft niet bang te zijn, je bent nooit alleen”.

Op Town Square kunnen bezoekers even bijkomen met een hapje en een drankje. De bewoners van Huckabay lopen hier ook rond en zullen ongetwijfeld een praatje willen maken. Of je dit nou wilt of niet….

https://www.facebook.com/watch/?v=640463403688567

Data en openingstijden Horror Zone

Horror Zone is op 4 avonden te bezoeken. Op 4, 5, 11 en 12 februari 2022 kunnen liefhebbers weer griezelen van 19:00 tot 22:00 uur. ScareZone kon in november al melden op welke dagen de organisatie haar pijlen had gericht.

Tickets en website

Een ticket voor deze avond inclusief alle experiences kost €19,95 per persoon. De tickets met tijdsloten bestel je eenvoudig via de website.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube