Het is misschien niet de eerste optie waaraan gedacht wordt bij het woord ‘dagattractie’, maar Intratuin Duiven hoort daar zeker wel bij. En voor degene die er geweest zijn, die snappen dat wel. Zeker rond de kerstperiode is het een komen en gaan van mensen die vanuit alle hoeken van Nederland en daarbuiten komen. Buiten de kerstperiode blijft de winkel populair en daar proberen de eigenaren zoveel mogelijk op in te spelen. Zo is er onlangs uitgebreid met een Disneylijn en een Van Hoorne Studioslijn van Fien en Teun.

Intratuin Duiven staat bekend om de grootste kerstshow van Nederland. Met de ruime opstelling van het kerstdorp, bestaande uit miniaturen, rotswerk en watervallen heeft het ook gelijk de grootste kerstdorp.

Efteling

En dat kan nog specifieker, want de winkel heeft ook het grootste Efteling dorp waar alle uitgebrachte attracties, karakters en accessoires ruim staan opgesteld. Daar komt jaarlijks altijd wel wat bij, en niet alleen in het kerstdorp. Tijdens de afgelopen kerstshow waren er al meer Efteling ornamenten te vinden dan het jaar ervoor. Hier waren ook de Jokie en Jet ballen te vinden.

Disney

Op de eerste etage van Intratuin Duiven staat ook een heuse Disneyshop. Deze shop wordt langzaam maar zeker steeds groter met hangers, ornamenten, figuren, raamstickers en kerstballen.

Nieuwe collectie Disney en Van Hoorne Studios

Disney kennen we als het goed is allemaal wel. Fien en Teun kan voor veel mensen misschien wat minder bekend zijn. Deze twee karakters zijn bedacht door Van Hoorne Studios en zijn onder andere te vinden op Avonturenboerderij Molenwaard. In deze thematische attractie kunnen bezoekers de wereld van de boerderij en natuur ontdekken.

Intratuin Duiven heeft nu de tuingereedschappen collectie voor kinderen uitgebreid met deze twee merken. In de zomer van 2023 konden klanten hier al terecht voor de nieuwe binnenpotterie van Disney. Kinderen kunnen hier kiezen uit kleurrijke potten met afbeeldingen van Mickey en Minnie Mouse, Stitch, Anna en Elza.

De nieuwe collectie van tuingereedschap bestaat onder andere uit schepjes, gieters, bezems, emmers en tuinbeelden van bekende karakters zoals Mickey en Minnie Mouse.

Naast de tijdloze karakters van Disney kunnen kinderen ook gaan tuinieren met Fien en Teun. De nieuwe collectie bestaat onder meer uit laarzen, slippers, schepjes, petjes, bezems, harken en gieters.

Meer lezen over dagattracties? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.