The Streamers zijn terug en geven live vanuit de Winter Efteling een bijzonder kerstconcert voor War Child. De grootste band van Nederland wordt bijgestaan door verschillende gasten waaronder Nielson en Jochem Myjer. Het concert is op dinsdag 26 december 2023 vanaf 20:30 uur. Chef’Special verzorgt vanaf 20:00 uur het voorprogramma.

Met het gratis kerstconcert wil de band mensen thuis een extra leuke kerst bezorgen en geld inzamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. The Streamers voor War Child is gratis te volgen via een livestream. Aan kijkers wordt, bij het bestellen van een kaart, gevraagd een donatie te doen voor het goede doel. Partners als ING, Nationale Postcode Loterij, KPN en de Efteling maken het initiatief mogelijk.

Youp van ’t Hek zingt zijn kerstklassieker ‘Flappie’. Jochem Myjer verzorgt de hapjes en drankjes. Nielson, Pommelien Thijs en Bizzey maken hun debuut bij het gezelschap, dat verder bestaat uit de vaste bandleden Frank Lammers, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Emma Heesters, Diggy Dex, VanVelzen, Nick Schilder, Ronnie Flex, Paul de Leeuw, Simon Keizer, Snelle, Zoë Tauran, Claude en Paul de Munnik. In totaal treden maar liefst 21 artiesten belangeloos op voor War Child.

Tickets zijn verkrijgbaar via https://thestreamers.nl