Walibi Holland is vandaag begonnen met het naar buiten brengen van een eerste teaser van de Halloween Fright Nights.

”Ook dit jaar is Eddie de Clown druk bezig met zijn snode plannen voor het komende Halloween seizoen, wanneer hij plotseling door ‘iets’ uit zijn concentratie wordt gehaald. Hij voelt een aanwezigheid en het licht in zijn lair begint te knipperen. What the f*ck? Wie heeft het lef om Eddie te storen!? Hij draait zich om en ziet… niets. Plots valt de lamp op zijn bureau uit. Totale duisternis”.

Wat wel vast lijkt te staan is dat Walibi gewoon blijft vasthouden aan de naam Halloween Fright Nights. Eerder waren er berichten naar buiten gekomen over een mogelijke nieuwe naam.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland zal om te beginnen gaan plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. Daarnaast is het grootste horror evenement van Nederland ook op 16 tot en met 31 oktober op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.