Warrior Events kennen we naast thriller en actie games ook van horror adventure games. The Great Purge is er daar een van die eerder dit jaar een Scare Award won voor ‘Best Concept’. Sinds afgelopen weekend is de real life horror experience ‘The Breakout’ gestart op een locatie in Meppel. Verschillende zombies die ‘infected’ worden genoemd hangen hier rond in een verlaten schoolgebouw.

In deze 3 uur durende adventure game moeten deelnemers ervoor zorgen dat een virus niet zal uitbreken. Op het verlaten schoolterrein komen ze in een wereld terecht die is overspoeld door ‘infected’. De acteurs zien er dankzij de professionele grimeurs van de Walking Dead bijzonder angstaanjagend uit.

Dappere deelnemers die het terrein betreden staan voor een keuze. Ga jij jezelf verdedigen tegen het kwaad door aan een wapen te komen of ga je gelijk op zoek naar het anti-virus? Het gevaar ligt hoe dan ook om de hoek in deze apocalyptische wereld. En iedereen volgt daarbij hun eigen verhaallijn.

De organisatie is in ieder geval duidelijk. Zij spreken van een ervaring om niet snel te vergeten. Zij voegen eraan toe: ‘Maak je keuze tijdens de game en wie weet haal je het einde’.

Horror experience ‘The Breakout’ draait nog op 6 dagen. Dit is op 18, 19, 20, 25, 26 en 27 november 2022. Het 3 uur durende spel zal op deze dagen starten vanaf 19:00 uur. Tickets kosten €42,99 en deze zijn te bestellen via de website van Warrior Events. Wees er snel bij, want 2 van de 6 dagen zijn niet meer beschikbaar. Een derde dag is bijna uitverkocht.