Movie Park Germany zet normaal haar schijnwerpers op de actievolte scenes in het park. Tijdens het Halloween Horror Festival staan deze vol op jou gericht. Het filmpark is begonnen met de casting en zoekt scare actors. De open casting is op zaterdag 8 juli en dit wilt zeggen dat geïnteresseerden zich om 18:30 uur bij de ingang van het park kunnen melden.

Een vereiste is dat deelnemers op het moment van contracttekening minimaal 18 jaar oud moeten zijn. Voor de casting vraagt het park naar een profielfoto en een uitgeprinte CV. Ideeën voor kostuums zijn altijd welkom maar het leuke van Movie Park Germany is dat je dus ook gewoon een eigen kostuum kan meenemen. Iedereen is van harte welkom om eigen make-up en kwasten mee te nemen.

Vorig jaar kwam het park met 3 nieuwe toevoegingen. Dit was de horror live-show ‘Madhouse – Insanity Lives Here…’, spookhuis ‘Hell House’ en ‘Mapping Show – Horrorwood Rises’ in samenwerking met IMAscore en IMAmotion.

Het Halloween Horror Festival start op zaterdag 30 september en duurt tot en met zondag 12 november op 25 geselecteerde dagen.

Ben je klaar voor de engste klus ter wereld? Geef je dan op via hr@moviepark.de of vul het aanvraagformulier in.

Zaterdag 8 juli 2023
Hoofdingang Movie Park Germany
Entree: 18:30 uur – Aanvang: 19:00 uur