Voor inwoners van Zoetermeer en omstreken is het vrij duidelijk; Halloween vieren doe je tijdens Halloweenstad Zoetermeer. Dit event staat bekend om de Halloween Walk, trick or treat, gezelligheid en awards. En er is goed nieuws te melden. Dit jaar keert het event terug. En wel op 27 oktober in het stadshart van Zoetermeer. Draag jij Halloweenstad een warm hart toe of ben je gewoon helemaal in je element zodra jij een transformatie tot griezel krijgt? De organisatie is op zoek naar figuranten en scare actors dus pak deze kans.

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om een eigen personage te bedenken en tot leven te wekken. Hierbij maak je de scare zones onveilig en bezorg je bezoekers de schrik van hun leven.

Of je nu ervaring hebt in acteren of gewoon dol bent op Halloween, dit is jouw kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring. Kom en laat ons je talenten zien terwijl je de bezoekers vermaakt en laat schrikken! Mis deze geweldige kans niet om deel uit te maken van de Halloween Walk 2023 en je Halloween-passie tot leven te brengen!

Inschrijven kan tot 1 oktober. Dit gaat door middel van een online formulier onderaan de pagina van Halloweenstad Zoetermeer. Geïnteresseerden kunnen hierop aangeven of er enige ervaring als scare actor aanwezig is en of er voor eigen grime gezorgd kan worden. De digitale audities vinden plaats op 30 augustus of 27 september.

Benieuwd wat er vorig jaar allemaal te doen was tijdens dit event? Klik dan hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.