Het is nog ver weg maar Halloween liefhebbers met jonge dappere bezoekertjes kunnen hun agenda er alvast bij pakken. Attractiepark DippieDoe in Best heeft via hun eigen website alvast de kalender van volgend jaar bekendgemaakt. En wat zien we daar? Het park viert Halloween, oftewel DippeBoe, net als vorig jaar op 6 dagen.

Houd er rekening mee dat het park altijd nog wijzigingen kan doorvoeren op deze kalender. Zoals het er nu naar uit ziet valt DippieBoe in 2023 op:

Dinsdag 17 tot en met zondag 22 oktober

Het park is dan geopend van 12:00 tot 21:00 uur.

In het attractiepark is er altijd genoeg te beleven. Zo konden bezoekers tijdens voorgaande edities griezelen in een spookhuis, een griezelspeurtocht houden, getuigen zijn van zwaardvechtende elven en nog veel meer. Het park geeft niet voor niets aan dat DippieBoe het leukste Halloween-event van Nederland is voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Naast DippieDoe heeft ook Plopsaland hun kalender voor volgend jaar naar buiten gebracht. Hieruit is op te maken dat de Halloween Scare Nights op 5 avonden worden gehouden. Bekijk het artikel hier.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en praat gezellig mee in onze Scare Network Discord server.