Het is Black November wat betekent dat Bobbejaanland trakteert op hoge kortingen. Nog tot en met zondag 4 december 2022 ontvang je 40% korting bij de aanschaf van een Gold en Diamond Pass. Met deze abonnementen kan je onbeperkt het Belgische attractiepark bezoeken. En dat betekent ook dat de pashouder in de halloweenperiode het park kan bezoeken. Mocht dit nog niet genoeg zijn dan zit er ook minimaal 2 bezoeken voor Movie Park Germany bij.

Beide parken vallen onder dezelfde pretparkgroep, namelijk Parques Reunidos. Zowel Bobbejaanland als Movie Park Germany presenteerde afgelopen halloweenseizoen verschillende nieuwigheden waaronder nieuwe spookhuizen en shows. Zowel de Gold Pass als de Diamond Pass kunnen onbeperkt worden ingezet voor Bobbejaanland. Tevens geeft de Gold Pass 2 keer toegang tot Movie Park Germany. Met een Diamond Pass kan de houder zelfs 5 keer het Duitse filmpark bezoeken.

Dankzij de hoge korting kost een Diamond Pass niet €149,- maar €89,90. Een Gold Pass kost nu slechts €59,90 in plaats van €99,90.

Bekijk alle voordelen op een rij en beslis welk abonnement het beste bij je past. Op deze manier ben je goed voorbereid op het komende halloweenseizoen.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en praat gezellig mee in onze Scare Network Discord server.