Het moment waarvan iedereen dacht dat het ging gebeuren is toch nog sneller aangebroken dan verwacht. After Dark is binnen een dag al op alle zaterdagen uitverkocht. Wil je dus overnachten tijdens de Halloween Fright Nights en Darkness overwinnen? Boek een 7-persoons huisje op een van de andere beschikbare dagen.

De Halloween Fright Nights is dit jaar op 12 avonden te bezoeken. En ondanks dat er nog niet over bekend is gemaakt, vliegen de huisjes in het naastgelegen vakantiepark als warme broodjes over de toonbank. Zo zijn op het moment van schrijven precies de helft van de avonden al uitverkocht. De dagen die nog wel beschikbaar zijn:

8, 19, 22, 26, 27 en 29 oktober 2023

Wat er dit jaar precies staat te gebeuren tijdens After Dark is nog niet bekend. Als we de 2 voorgaande uitverkochte edities moeten geloven, dan doen bezoekers in ieder geval geen oog meer dicht.

After Dark is altijd inclusief een dag toegang tot de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Daarnaast krijgen bezoekers ook de exclusieve After Dark experience en een gruwelijke overnachting.

Twijfel dus niet al te lang, anders zul je een jaar moeten wachten. Boek jouw After Dark huisje op de website.

Het thema tijdens de Halloween Fright Nights van dit jaar is ‘Symphony of Screams’. In een video is te zien hoe Eddie de Clown als dirigent zijn freaks aanstuurt om slachtoffers te maken.

Kan je niet genoeg krijgen van de Halloween Fright Nights of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.