The Amsterdam Dungeon heeft haar aanbod uitgebreid met de nieuwe show ”The Flying Dutchman”. De tijdelijke show draait al even en kent net als alle andere shows een Nederlandse en Engelse versie. De officiële opening vindt in het komende voorjaar plaats. De datum hiervan is nog onbekend.

Een woordvoerder legt de keuze van deze show uit aan ScareZone: ”Bij The Amsterdam Dungeon brengen we spannende verhalen uit de geschiedenis tot leven. Dit is een bekend verhaal wat bij veel mensen tot de verbeelding speelt”.

Bezoekers van de Amsterdamse horrorattractie betreden een barretje waar het verhaal over De Vliegende Hollander verteld wordt met behulp van speciale effecten. Als de kapitein de kroeg in loopt dan slaat het noodlot toe.

”1651, je bent in de aap gelogeerd in de haven van oud Amsterdam. Precies 10 jaar na de verdwijning van het legendarische schip ”De Vliegende Hollander”. De sinistere eigenaar van de bar wacht op de terugkeer van de vervloekte kapitein die uit is op wraak. De geschiedenis herhaalt zich. Overleef jij de legende?”

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube