Goed nieuws voor horrorliefhebbers. Attractiepark Toverland is bezig met de realisatie van een nieuw spookhuis. Dat wist ScareZone al eerder te melden maar nu is ook het thema bekend. In een presentatie van Entertainment Manager Luke Verhoeven op het Scare Event werd duidelijk dat het spookhuis een mijnthema krijgt.

Een opening is nog niet bekend. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat er over dit nieuwe spookhuis niks te melden valt. ‘Het nieuwe spookhuis zal net als Maison de la Magie permanent in het park staan. Het wordt dus geen tijdelijke spookhuis zoals Dollhouse of Fear the Woods. Qua kwaliteit ligt dit nieuwe huis ook zeker in lijn met Maison de la Magie. Over het thema kan ik helaas nog niets zeggen maar ik kan al wel zeggen dat het geen voor de hand liggend thema zal zijn. Verwacht dus geen thema zoals een ziekenhuis, slagerij etc…’, aldus Verhoeven in gesprek met ScareZone.

Wat het thema dus wel gaat worden is een mijnthema. Verhoeven liet dat subtiel weten door zijn presentatie af te sluiten met ‘dit was mine presentatie’. 

De Halloween Days zijn dit jaar op 16 dagen te bezoeken. Op 13 avonden kunnen liefhebbers griezelen tijdens de Halloween Nights. Bekijk alle data hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.