De organisatie van het Engelse ScareCON heeft zojuist alle genomineerden bekendgemaakt die in aanmerking komen voor de ScareCON Awards. Daarin zijn de Halloween Fright Nights, Scare Me en The Horror Zone genomineerd.

Scare Me is 2 keer genomineerd voor een award. De eerste is in de categorie ‘Best Set and Design’ voor het spookhuis ‘Ship of Souls’. In deze categorie is ook Traumatica genomineerd met hun ‘Grim’s Fun House. En net als vorig jaar is Scare Me ook voor aankomende editie genomineerd voor ‘Best Scream Park Europe’.

Walibi Holland is met de Halloween Fright Nights genomineerd voor ‘Best Theme Park Event’.

The Horror Zone is genomineerd voor ‘Best Rising Star’.

De website van ScareCON zal zeer binnenkort worden bijgewerkt. Bekijk de volledige lijst dan op http://www.scarecon.org

ScareCON draait al mee sinds 2007 en is Europa’s grootste scare conventie. Voor aankomende editie is er een geheel nieuwe beursvloer en een speciaal klaslokaal voor de lezingen. Daarnaast vindt er een grotere show en prijsuitreiking plaats.

De komende editie is op 15 en 16 mei 2023 en wij van ScareZone zullen er uiteraard weer bij zijn. Alle ScareCON Awards worden op de laatste dag uitgereikt. Wacht niet te lang, want het event zal net als voorgaande edities uitverkocht raken. Boek je tickets op http://www.scarecon.org.