Disney heeft officieel bekendgemaakt dat Hocus Pocus 3 in de maak is. Dat zei Bailey, voorzitter van Walt Disney Studios, in gesprek met de New York Times. En dat is uiteraard goed nieuws voor de fans, want de heksenavonturen van de Sanderson-zussen zijn daarmee nog lang niet voorbij. De hoofdrollen zijn wederom weggelegd voor Bette Midler, Kathy Najimy en Sarah Jessica Parker.

In het derde deel uit de franchise zullen de herrezen Salem-heksen schades aanrichten in de moderne tijd. Verder is er nog weinig bekend. Een releasedatum zal in een later stadium bekend worden gemaakt.

Hocus Pocus 2 kwam in 2022 uit op Disney+ en werd een enorm streamingsucces. De film brak het record voor het totale aantal minuten bekeken door een streamingfilm tijdens zijn weekenddebuut. In het tweede deel kwamen de zussen per ongeluk weer tot leven nadat de Black Flame Candle opnieuw was aangestoken. Drie scholieren kregen de taak om te voorkomen dat de heksen een nieuwe verwoesting zouden aanrichten in het plaatsje Salem.

Zowel Hocus Pocus als Hocus Pocus 2 zijn te streamen op Disney+.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Discord Server.