Een nieuwe rubriek op ScareZone is de Scareflits. In deze Scareflits komen onderwerpen voorbij waar eigenlijk geen plek voor is op de website maar die we toch graag even kort willen uitlichten. Het kan ook zo zijn dat bepaalde onderwerpen nog eens terugkeren voor wat extra aandacht. En een van deze onderwerpen is Fright Factory.

Fright Factory: Paranormal

Halloween is natuurlijk op zijn hoogtepunt zodra oktober voor de deur staat. De organisatie achter Fantasie Compagnie staat er inmiddels ook om bekend een evenement in het voorjaar of hartje zomer te draaien. Dit geldt ook voor Fright Factory: Paranormal, de spooktocht in Alphen aan den Rijn. Aankomende zaterdag 29 juli gaat de tocht van start en er zijn nog kaarten beschikbaar. Van 21:00 tot en met 24:00 uur start er elke 15 minuten een groep. Een ticket kost net als voorgaande edities €5,- per persoon. Klik hier om tickets te bestellen.

Stream M3GAN nu

Eerder dit jaar draaide de horrorthriller M3GAN in de bioscoop. De reacties waren behoorlijk gemengd over deze film maar desondanks was het een enorm succes. Zo had de film na twee weken al ruim $100 miljoen opgebracht. Voor een productiebudget van $12 miljoen was dit uiteraard behoorlijk knap. Het is dan ook niet verrassend dat er een tweede deel aan komt. De film staat inmiddels op streamingdienst HBO Max. Dus heb je de film nog niet gezien of wil je hem graag nog eens zien, stream hem en laat vooral weten wat je van M3GAN vond.

Scary & Merry Experience

Busch Gardens Tampa heeft onlangs aangekondigd dat gasten de mogelijkheid kunnen krijgen om de angst van een spookhuis te combineren met de vreugde van de feestdagen. Scary and Merry is een meeslepende ervaring met de optie om een spookhuis met de verlichting aan te betreden. Ervaar de verlichte walkthrough van het spookhuis The Residence van het Howl-O-Scream-evenement van dit jaar. En krijg een vroege gelegenheid om de kerstman te ontmoeten. De experience is vooralsnog alleen morgen, 25 juli, te bezoeken.

Mickey’s Not So Scary Halloween Party

We blijven nog even in Amerika. Mickey’s Not-So-Scary Halloween begint al over drie weken in het Magic Kingdom van Walt Disney World. Dat lees je goed. Het park is druk bezig met de voorbereidingen. Zo zijn er in themagebied Frontierland verschillende verlichtingsinstallaties geïnstalleerd om de speciale Halloween parade te ondersteunen. Ook in Tomorrowland staan al meerdere installaties opgesteld die bedoelt zijn voor de meet and greets. Het feest start vanaf 11 augustus en loopt tot 1 november. Ben je in de buurt tijdens deze periode, pak het feest dan zeker even mee en griezel samen met Mickey en zijn vriendjes.

50 jaar Knott’s Scary Farm

In 1973 vond het eerst Halloween-event van Knott’s Berry Farm plaats. Inmiddels maakt het park zich op voor de 50ste editie en die duurt 29 nachten. Het park beloofde eerder al dat bezoekers 10 mazes, 5 scare zones en 4 shows kunnen verwachten op de Scary Farm. De verwachting is dat er vier oudere mazes zullen terugkeren waaronder het vorig jaar geopende The Grimoire and Bloondline 1842. Het event start op 21 september en duurt tot en met 31 oktober.

Voor herhaling vatbaar?

Dit was de eerste Scareflits van ScareZone. Vind je dit een leuke toevoeging of heb je liever een onderwerp per artikel? Laat het weten in een reactie hieronder of praat gezellig mee op Discord in onze Scare Network Discord server.