Warrior Events heeft een 3 uur durende real life game ontwikkeld die gebaseerd is op de serie en game ‘The Last of Us’. Ongeveer 150 deelnemers spelen de game ‘The Breakout’ op een verlaten school in Meppel. Met 45 acteurs worden er unieke missies en verhaallijnen gespeeld.

Al 5 jaar is Drenthe en Groningen de plek voor real life games voor Warrior Events. De spanning, adrenaline en beleving worden tot een hoger niveau getild in deze adventure games. De make-up artiesten van de Walking Dead en de professionele stage fighters brengen de kwaliteit naar een hoger niveau.

Tijdens ‘The Breakout’ belanden deelnemers in een compleet andere wereld. Deze wereld is ‘overrun’ door zombies. Het is de taak van de spelers om het vaccin te vinden en de wereld te redden. Zoek en sluit je aan bij de juiste mensen maar vertrouw niet blindelings op iemand. Deelnemers gaan op een ontdekkingsreis van 3 uur door een verlaten schoolgebouw. Voltooi de missies en dring het lab van de dokter binnen.

Warrior Events

Sinds 5 jaar is Warrior Events adventure games aan het doorontwikkelen. Het doel is om de bezoeker zoveel mogelijk opties en vrijheid te geven. Het avontuur staat voorop. Welk wapen kies je? Welke kant wil je op? Bij wie sluit jij je aan? Daarnaast blijft Warrior Events zich doorontwikkelen op het gebied van special effecten, stunts en filmische effecten. Het idee dat je in een film bent belandt waarin jij de hoofdrolspeler bent is een uniek concept.

The Breakout draait op 10, 11, 17 en 18 maart 2023 aan de Randweg in Meppel.