Scream Nights zegt het nummer 1 Halloween van het Noordwesten te zijn. En nee, dan bedoelen we niet van Nederland. Dit evenement ligt namelijk in Rastede, de Duitse deelstaat Nedersaksen.

De editie van 2021 heet “The Haunted Lake” en is op 5 avonden:

  • 16 oktober
  • 22 oktober
  • 23 oktober
  • 29 oktober
  • 30 oktober

Scream Nights: The Haunted Lake is elke avond van 18.30-23.00 uur.

Wat heeft dit evenement eigenlijk te bieden? Bezoekers kunnen een spookhuis en escape room bezoeken. Verder zijn er walking acts, foto-ops, shows en games. Onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar kun je genieten van de unieke sfeer in de Nethen Beach Club.

“Na een beperkt aantal dagen in 2020 hopen we in 2021 weer aan de slag te kunnen!
Zoals altijd met nieuwe shows, een ander doolhof, een relaxte bar, grappige spelletjes, een ontsnapping van 7 minuten en de terugkeer van een favoriet bij fans. Meer Scream Nights dan ooit tevoren!”

Volgens de organisator is de Scream Nights een uniek evenement. Op een buitengewone locatie wordt er ingespeeld op je grootste angsten, fobieën en nachtmerries. Bezoekers staan een avond vol plezier, adrenaline en kippenvel met vrienden, familie of collega’s te wachten.

BELANGRIJK: Vanwege de Corona-regelgeving blijft het aantal dagen beperkt (5 in plaats van 8) en wordt het maximale aantal gasten verminderd.

Kijk voor meer informatie op:

http://www.screamnights.de/

Ondertussen is Scream Nights ook genomineerd voor een prijs in de categorie “Beste kostuums en make-up”

“Daar zijn we bijzonder trots op, want vorig jaar moest ons fantastische make-upteam een ​​mond- en neusbescherming integreren in ELK ontwerp.
Je had gewoon iedereen een chirurgisch masker kunnen aandoen, maar dat was niet onze bedoeling. AL onze acteurs ontvingen verschillende creaties die veilig waren en tegelijkertijd bij het kostuum pasten.
We zijn blij dat niet alleen onze beveiligingsmaatregelen hebben gewerkt, maar dat de creativiteit, flexibiliteit en het werk van ons make-upteam en onze scare actor ook van buitenaf gezien en gewaardeerd worden”.