In het Brabantse Bosschenhoofd kunnen Halloween- en horrorliefhebbers straks weer helemaal los. Op 6 avonden in november hebben de meest rare figuren weer de overhand en bezorgen bezoekers rillingen en beschadigde stembanden vanwege al het harde gillen. We hebben het hier natuurlijk over The Horror Zone. En goed nieuws voor alle geïnteresseerden; de ticketverkoop is inmiddels gestart!

Wat kunnen bezoekers van The Horror Zone verwachten? De invulling voor dit jaar is nog niet bekend maar het is al wel zeker dat het weer een griezelige en gezellige avond gaat worden. Vorig jaar bestond het event namelijk uit 4 experiences die allemaal een overkoepelend thema hadden: Greywood Asylum.

Met 3 spookhuizen, een walkthrough, een plein waar bijzondere figuren ronddwalen en de mogelijkheid voor een hapje en drankje was editie 2022 behoorlijk in trek. Spookhuis ‘The Cells’ sprong er zelfs zo erg uit dat het de award ‘Best New Maze’ won tijdens het Scare Event.

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Kom dan nu in beweging, want de ticketverkoop is inmiddels begonnen. The Horror Zone maakt op dit moment gebruik van Early Bird tickets. En dit betekent dat tickets slechts €19,95 kosten. De organisatie heeft wel een duidelijke boodschap; ‘Early Bird tickets zijn beperkt verkrijgbaar, dus ben er snel bij!’

Profiteer nu van deze mogelijkheid en bezoek hier de website.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.