Met een buitengewoon concept tussen speeddating en sollicitatiegesprekken presenteert Europa-Park opnieuw zijn vacatures van 5 tot 7 februari in het hotel “El Andaluz” en op 7 en 13 maart in Rulantica. Tijdens de sollicitatiedagen krijgen tal van geïnteresseerden de kans om door middel van individuele gesprekken een indruk te krijgen van de professionele diversiteit van het familiebedrijf.

Er zijn onder meer vacatures in de keukens, bij de attracties van achtbanen tot de waterglijbaan in Rulantica of in de Europa-Park hotels, bijvoorbeeld bij de receptie en in de housekeeping. Ook in 2024 kunnen de medewerkers een spannend jaar vol innovaties verwachten. Naast de spectaculaire achtbaan “Voltron Nevera powered by Rimac” in het Kroatische themagebied keren ook de populaire attracties “Alpenexpress Enzian” en “Tiroler Wildwasserbahn” terug. Ook in het wereldprimeur restaurant Eatrenaline vinden medewerkers een bijzondere werkplek. Zelfs achter de schermen biedt het grootste themapark van Duitsland talloze banen die net zo divers zijn als de kandidaten zelf.

De Talent Scouts verwelkomen de sollicitanten onder het motto “Maak van een baan je baan!” in een ontspannen sfeer voor job speed dating in het hotel “El Andaluz” of in de waterwereld Rulantica. Net als voorgaande jaren hebben kandidaten na succesvolle sollicitatiegesprekken de mogelijkheid om de ondertekende arbeidsovereenkomst direct mee naar huis te nemen.

Geïnteresseerden kunnen vooraf online solliciteren op www.europapark.de/jobs, per e-mail naar jobs@europapark.de of telefonisch op 07822 / 77-15444 en krijgen dan een individuele sollicitatiegesprekafspraak als onderdeel van de sollicitatiedagen.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.