De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden op 27 en 28 oktober getransformeerd. Zodra de zon onder is, wordt het een gruwelijk gebied met meer dan 140 monster om bezoekers een verschrikkelijke avond te bezorgen. Halloween The Villains neemt voor de 8ste keer het park over en bezoekers moeten zich staande houden in de 6 scare zones.

Er is op beide avonden genoeg te ontdekken. En ook dit jaar zijn er weer nieuwe zones. De nieuwe scare zones zijn The Last hope, Forest Creeps, Hellfire, Hellraiser Maze, Cinema 666 en Joyland. De zones staan vol met entertainment en scare actors om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Kom oog in oog te staan met The Joker of ontmoet Viktor tijdens zijn allereerste verschijning bij The Villains.

Nieuw spookhuis

De organisatie van het event, Twilight Fantasy Productions, heeft het compleet nieuwe spookhuis ‘Freak House’ uit de grond gestampt. Hier dient nu voor het eerst een losse ticket besteld te worden vanwege de beperkte capaciteit. Marcel Minartz legde eerder aan ScareZone al het volgende daarover uit: ”Ons event wordt rond de 4000 bezoekers per avond bezocht. Daar we de scarefactor in dit spookhuis optimaal en hoger willen maken kunnen we niet zomaar duizenden bezoekers erdoor heen laten gaan. We begrenzen dus op max 200 bezoekers per uur. Anders heeft de scare totaal geen zin.” Deze prijs ligt op €4,- per persoon. Wat er precies binnen deze muren staat te gebeuren is nog een groot geheim. Wie durft?

Er zijn nog tickets beschikbaar voor The Villains. Deze zijn hier te bestellen vanaf €27,50. Mondo Verde is op beide dagen geopend tot middennacht.

21 oktober vond The Little Villains plaats. Dit evenement is vooral op families gericht en is dus minder spannend.