Derren Brown’s Ghost Train nam bezoekers de afgelopen 7 jaar mee op een huiveringwekkende rit naar de rijken onder het park. Thorpe Park had eerder dit jaar al bevestig dat de attractie vernieuwd zou worden. Hier is een nieuwe verhaallijn met special effects en live acteurs aan toegevoegd. Zowel de IP van Derren Brown en de VR zijn er niet meer. De opening van deze vernieuwde attractie staat gepland op vrijdag 26 mei 2023.

Deze volgende generatie Ghost Train neemt bezoekers wederom mee op een aangrijpende rit.

Verlaat de sterfelijke wereld op een enkele reis voorbij de sluier in duisternis op Thorpe Park’s nieuwste ride-ervaring, Ghost Train. Maar let op je sporen, de dood is altijd een halte verder

Ghost Train is een van de langste rijervaringen van het Verenigd Koninkrijk met acteurs en multisensorische effecten. Hiermee wordt een angstaanjagende attractie als geen andere gecreëerd.

Er is niets virtueels aan deze ervaring. Deelnemers moeten zich dus voorbereiden om de maker te ontmoeten terwijl zij oog in oog komen te staan met de verschrikkingen die in je ronddwalen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.