Speelpark Oud Valkeveen transformeert in de herfstvakantie voor het eerst naar ‘Griezel Valkeveen’. Van 15 tot en met 30 oktober 2022 kunnen dappere kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s komen griezelen. Het park pakt uit met griezelzones, halloweenshows, gethematiseerde attractie’s en meerdere activiteiten.

In het theater/restaurant van het park zijn er 2 scarezones. 1 daarvan is griezelig en de andere is dat niet. De zones zijn te vinden op het Playmobil Speelplein. Daarnaast kunnen bezoekers in het Stronkeltjes Theater kijken naar een halloweenshow.

Griezel Valkeveen is er voor alle leeftijden. Het park is aangekleed in Happy Halloween stijl. Dat wilt zeggen dat het niet eng is maar wel griezelig. De plekken waar het griezelig is zijn gecentreerd op aangewezen locaties. Op deze manier kan je de griezelige elementen makkelijk vermijden. Alle attracties zijn tijdens dit evenement gewoon geopend.

Data en tickets

Speelpark Oud Valkeveen is tijdens Griezel Valkeveen (15 tot en met 30 oktober 2022) geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Tickets kosten online €14,50. Aan de kassa kost een ticket €16,50. Parkeren bij het park is gratis. Bestel je tickets hier.

Lees ook eens: HALLOWEEN IN DIPPIEDOE WORDT GROTER DAN OOIT