Geen scare actor maar toch lekker aan de gang tijdens de Halloween Fright Nights of de Halloween Spooky Days in Walibi Holland? Het park is op zoek naar event crew voor beide evenementen. Als crewlid ben je de handen, oren en ogen van de acteurs en zorg je dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Dat kan bij een spookhuis zijn maar bijvoorbeeld ook in een scare zone.

Geïnteresseerden dienen minimaal 18 jaar te zijn en krijgen bij aanname een tijdelijk contract voor september en oktober. Daarnaast vind er ook een repetitiedag plaats waarin alles wordt uitgelegd.

De Halloween Fright Nights zijn van 7 tot en met 29 oktober op geselecteerde dagen. Als crewlid draai je dan diensten tussen 13:00 en 02:00 uur. Overdag zijn de Halloween Spooky Days. Deze vinden op 18 dagen plaats en de werktijden zijn tussen 09:00 en 18:00 uur.

Wat ga je precies doen?

Afhankelijk van de locatie waar je ingedeeld wordt kan het bijvoorbeeld jouw taak zijn om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en binnen het gekozen timeslot kunnen genieten van een Haunted House. Of zorg jij er voor dat de acteurs voldoende pauze krijgen en help jij de bezoekers met vragen of dat ene kindje dat niet dichterbij durf te komen. Ook is de veiligheid van de acteurs van groot belang. Jij zorgt er samen met je Supervisor voor dat op productioneel vlak in een gebied of huis alles succesvol verloopt.

Meld je tot en met zondag 23 juli aan als crewlid via deze link.De selectiegesprekken vinden plaats op 26 en 27 juli vanaf 18;00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.