Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het nieuwe deel van Scream binnenkort in de bioscoop is te zien. Onze gemaskerde vriend ‘Ghostface’ gaat verder waar die goed in is, namelijk slachtoffers maken. En dat doet hij nu voor het eerst buiten Woodsboro. Het nieuwe hoofdstuk speelt zich af in New York en heeft de langste speelduur van de hele franchise.

Scream 6 kent een aantal oude bekenden. Zo keren onder andere Gale Weathers, Sam Carpenter en Mindy Meeks-Martin terug. De overlevenden willen een nieuw hoofdstuk starten in New York. Maar of dat nou gaat lukken? In de eerder uitgebrachte trailer zien we Ghostface wederom losgaan.

Op meerdere fronten wordt de film groter dan zijn voorgangers. Zo duurt de film officieel 123 minuten en dat is nog niet eerder gebeurt in de franchise. Met de lange speelduur en een nieuwe locatie buiten Woodsboro belooft dit deel totaal anders te worden dan wat fans tot nu toe gewend zijn.

Vanaf donderdag 9 maart zal de nieuwste Scream zijn opwachting maken in de Nederlandse bioscopen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.