Traumatica pakt aankomende editie uit met maar liefst 7 mazes. Dit werd gisteravond bekendgemaakt op ScareCON in het Engelse Thorpe Park. Met dit aantal heeft het event er 2 meer dan vorig jaar. Wat voor een mazes fans kunnen verwachten, dat is nog even afwachten.

Europa-Park is elk jaar in september, oktober en november de thuisbasis van Traumatica. Het event staat bekend om de indrukwekkende verhaallijnen en spookhuizen. Menig liefhebber van Halloween en horror moet en zal dan ook richting het grootste attractiepark van Duitsland afreizen om dit event te beleven.

Alle mazes zullen mondjesmaat door de organisatie naar buiten worden gebracht. Dit gebeurde vorig jaar ook met de ‘Festival of Fear’ editie. Toen pakte het event uit met de huizen ‘Petting Zoo’, ‘Wax Museum’‘Grim’s Funhouse’‘Skin Deep’ en ‘Tarot House’.

Na verschillende edities met onder andere de ‘Rotters’ en de ‘Pack’ te hebben gedraaid, kwam er in 2022 een compleet nieuw verhaallijn. Lees je hier even in en je bent weer helemaal up-to-date.

Traumatica starte vorig jaar al op 28 september. Op welke dagen het event dit jaar precies gaat draaien wordt op een later moment bekendgemaakt. Hou ScareZone in de gaten en mis niets rondom dit en andere halloween- en horrorevenementen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.