Walibi Holland probeert elk jaar haar bezoekers te verrassen tijdens de Halloween Fright Nights. Met nieuwe experiences, walkthroughs en zones is er altijd wel weer iets om naar uit te kijken. Tussen al deze nieuwigheden staan er ook een aantal oude bekende spookhuizen die elk jaar weer goed in de smaak blijven vallen. Een van deze spookhuizen is ‘The Villa’. Het oudste nog bestaande spookhuis opende in 2010 en draait om allerlei verschillende horrorfilms. In 2021 werd het huis nog deels aangepast en ook dit jaar kunnen bezoekers 3 nieuwe films herkennen.

The Villa is al bijna niet meer weg te denken tijdens de Halloween Fright Nights. Het spookhuis trekt nog steeds bijzonder veel bezoekers. Volgens Walibi Holland krijgt het huis nog steeds een hoge beoordeling. Het 14 jaar oude spookhuis is met de komst van bekende horrorfiguren dan ook een feest der herkenning voor horrorfans.

Nieuwe scenes

Ondanks de komst van 3 nieuwe scenes, moest er slechts 1 scène wijken. Vanaf dit jaar stappen bezoekers niet meer in de scène van ‘The Ring’. Deze is nu overgenomen door ‘The Nun’. Voor de andere 2 nieuwe scènes hoefde er geen film te wijken. De nieuwe scène van Chucky en Stranger Things zit tussen verschillende scènes in waar dus eigenlijk nog niets stond.

Met de komst van 3 nieuwe films kunnen bezoekers behoorlijk wat bekende koppen tegen het lijf lopen in The Villa. Ghostface, Michael Myers, Freddy Krueger, Hannibal Lecter… bezoekers die het spookhuis durven te betreden kunnen ze zomaar tegenkomen.