Met ingang van 2024 heeft er een naamsverandering plaatsgevonden bij Van Hoorne Entertainment. Het bedrijf is opgericht in 2003 en staat vooral bekend om hun theatervoorstellingen voor families met namen als Fien & Teun en merken als Peppa Pig en Woezel & Pip. Met nog veel meer ambities voor de aankomende jaren werd het tijd voor een nieuwe naam. En die is er nu. Vanaf nu heten zij Van Hoorne Studios om hun missie nog verder te mogen verwezenlijken en geluk te creëren bij families en kinderen door hen te laten stappen in een droomwereld waar ze hun idolen kunnen ontmoeten.

2023 was voor Van Hoorne Studios een bijzonder jaar. Zo vierden zij hun 20-jarig jubileum. Daarnaast begonnen ze met het exploiteren van theatervoorstellingen in Duitsland en namen zij het bedrijf Dromenjager en daarmee het merk Woezel & Pip over. Het bedrijf is echter nog lang niet klaar met ontwikkelen. Zo zijn er nog vele ambities om kinderen en families gelukkiger te maken en daarom trappen zij 2024 nu af met een nieuwe naam. 

Naast het produceren van voorstellingen en films is Van Hoorne Studios ook actief in de sector recreatie. Het bedrijf is namelijk eigenaar van themapark Avonturenboerderij Molenwaard en van Familie Resort Molenwaard, waar families zich kunnen laten onderdompelen in de wereld van hun idolen. Op de avonturenboerderij ervaren bezoekers hoe het is om te leven op een boerderij. De karakters Fien & Teun nemen ze mee en laten daarbij zien hoe groenten en fruit groeit in de kas en hoe kaas gemaakt wordt.

Wat vind jij van de nieuwe naam en het daarbij behorende logo?

Stem nu op jouw favoriete attractiepark muzieknummers voor de ”Backseaters Top Zoveel Attractiepark Muziek”.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.