Zeg je Halloween, dan zeg je pompoenen. In Attractiepark Toverland liggen er dit jaar meer dan ooit. Het park kleurt door de tienduizenden pompoenen oranje, met als hoogtepunt de Pumpkin Farm. Op deze plek komen bezoekers helemaal in de sfeer van Halloween onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl kinderen lekker kunnen spelen op de speeltoestellen. Met de Halloween Days en Halloween Nights in het vooruitzicht heeft Toverland alvast wat foto’s gedeeld om in de stemming te komen. Kijk en geniet.

Strobalen, pompoenen, grappige taferelen en mooie kunstwerken. Je kan het haast zo gek niet bedenken of het is vanaf aankomend weekend in de Pumpkin Farm te vinden. Een grote toverhoed gemaakt van pompoenen, verschillende gevulde houten kisten, een huifkar, maïskolven, slingers en zelfs pompoenmensen maken het gebied echt af.

Tijdens de Halloween Days kunnen bezoekers ook voor het eerst een magisch bos ontdekken in Wunderwald. Ga op ontdekkingstocht naar een magische linde in ‘Magic Forest’. Overal is wel iets nieuws te ontdekken, dus houd ogen en oren vooral goed open. Misschien kom je ook nog wel magische figuren tegen.

Bezoek de Halloween Days in Attractiepark Toverland van 7 oktober tot en met 5 november 2023 op geselecteerde dagen. Bekijk hier dan ook het gehele overzicht.

Bekijk alvast de foto’s die Toverland heeft gedeeld.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.