Walibi Holland organiseerde voor de tweede keer Bright Nights, het winterevenement van het park. Lampjes namen het park over en attracties als Condor, Speed of Sound, Space Shot en Untamed stonden letterlijk in de spotlights. Bezoekers konden losgaan tijdens verschillende activiteiten zoals een sneeuwballengevecht en lasergamen. Het park heeft inmiddels een aftermovie geplaatst.

Tijdens Bright Nights is Walibi Holland uitgelicht met duizenden lampjes, grote lichtshows en andere effecten. Het park pakte uit met nieuwe shows, bijzonder entertainment en leuke activiteiten. Zo konden bezoekers een wedstrijd doen wie het beste een kerstboom kon versieren binnen 30 seconden.

Net als vorig jaar was een groot deel van het park afgesloten. Wel liep er weer extra entertainment rond. Ondanks een aantal kleine aanpassingen stond het evenement voor het grootste deel gelijk aan de eerste editie uit 2022. Bright Nights viel wederom in de smaak bij de bezoekers.

Bekijk de after movie:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.