Drouwenerzand Attractiepark heeft de kalender van 2024 gepubliceerd op hun website. Zo is er te zien dat op 20 en 21 april een Familie Festival wordt gehouden met onder andere goochelaar Steven Kazan en op 15 juni de verjaardag van het karakter Danny wordt gevierd. Na de zomerperiode kijken we natuurlijk al weer uit naar Halloween. Tijdens deze dagen is het park extra griezelig.

Het attractiepark uit Drenthe organiseert net als vorig jaar op 5 dagen Halloween. Overdag zijn er leuke activiteiten en lopen karakters door het park. Zodra de avond valt, word het ook gelijk een stuk spannender. De karakters lijken het park over te nemen en het is nog maar de vraag wie er veilig zijn.

Hoe het programma er precies uit komt te zien is nog even afwachten. Vorig jaar werd Scary Halloween ingeluid met een parade en pakte Drouwenerzand uit met de 2 nieuwe spookhuizen The Flying Dutchman en Cuckoo’s nest Asylum. Daarnaast was het vaste spookhuis Landhuys Den Linden nog eens extra eng gemaakt en konden bezoekers oog in oog staan met clowns in walkthrough The Maze. En dat allemaal onder het toeziend oog van het hoofdpersonage Freek den Vilder. De avond werd afgesloten met een spetterende vuurwerkshow.

Maar dat was vorig jaar. In de loop van het jaar zal er langzaam maar zeker meer informatie naar buiten komen, beginnend met alle datums. Pak de agenda er maar weer bij en blok alvast een geschikte dag om Halloween in Drouwenerzand te bezoeken.

Halloween is te bezoeken op:

12, 19, 26 en 30 oktober + 2 november 2024

Het park is dan geopend van 13:00 tot 21:00 uur.

Lees hier de review van ons vorige bezoek.

Andere parken die hun Halloweenperiode hebben gecommuniceerd zijn:

Attractiepark Toverland

Avonturenpark Hellendoorn

De Waarbeek

DippieDoe

Schwaben Park

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.