Na een jaar zonder Halloween wilt Stichting Actief Eerbeek in oktober weer eens een fantastisch feest neerzetten. Het event is de afgelopen jaren namelijk een begrip geworden in de regio. De organisatie is op zoek naar veel vrijwilligers om dit allemaal neer te zetten. Je kan daarbij zelf aangeven wat je zou willen doen. Zo is er onder andere de keuze uit het opbouwen van praalwagens, scare acting, grimeren en verkeer regelen.

Voor iedereen die zin heeft in een leuke ervaring, meld je dan aan als vrijwilliger voor Halloween Eerbeek-Loenen-Dieren! Dit evenement is op 21 en 28 oktober 2023. Er zijn voor dit griezelige en gezellige evenement veel mensen nodig en er is een groot aantal taken waar we jouw inzet kunnen gebruiken. Meld je aan via dit online formulier.

Kijk voor alle informatie over dit event op de website van Actief Eerbeek.

Halloween Parade

Voor de Halloween Parade in Eerbeek zoekt de organisatie per direct handige ”Harry’s en Hanny’s”. Op dit moment worden de bestaande wagens al onder handen genomen en wordt er flink gewerkt aan de nieuwe wagens. Ben jij handig met techniek of creatieve aankleding en wil jij een bijdrage leveren aan deze parade in oktober?

Er worden op meerdere (mid)dagen en avonden geklust, dus er zijn genoeg mogelijkheden om de handen uit de mouwen te steken.

Meld je aan via vrijwilligers@actiefeerbeek.nl

Kermis in Dieren

De kermis in Dieren kent dit jaar een griezelavond op zaterdag 28 oktober. Door ronddwalende freaks zijn bezoekers alles behalve veilig tussen 19:00 en 23:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich door middel van dit online formulier opgeven. De Dierense speeltuin wordt ook nog eens omgetoverd tot een spannend terrein voor kinderen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.