Attractiepark Toverland laat in gesprek met ScareZone weten bezig te zijn met de realisatie van een nieuw spookhuis. En hoewel dit nieuws al veel eerder dit jaar naar buiten is gekomen, bevestigd het Limburgse park nu voor de eerste keer dat dit nieuwe spookhuis deze aankomende Halloween Nights zal openen. 

Lang was er onduidelijkheid of het nieuwe spookhuis wel dit jaar zou openen. Na veel geheimzinnigheid vanuit het park is hier dan eindelijk het verlossende woord. Het nieuwe huis krijgt zoals eerder bekend werd gemaakt een mijnthema. Wat er binnen precies gaat plaatsvinden komen bezoekers binnenkort vanzelf achter.

Eerder dit jaar verscheen er een grote loods aan de rand van Attractiepark Toverland. Er moet nog ontzettend veel gebeuren maar bezoekers kunnen het huis in oktober en november gaan beleven. Het huis is deze keer makkelijker te bereiken dan het vorige huis Maison de la Magie, waar bezoekers met een treintje naar de buitenzijde van de parkgrenzen werd gebracht. Het nieuwe spookhuis ligt pal achter themagebied Port Laguna.

In de loop van volgende week zal Attractiepark Toverland alle informatie over het aankomende halloweenseizoen naar buiten communiceren. Bezoekers staan in ieder geval de bekende spookhuizen en zones te wachten. Een van deze zones krijgt zelfs een upgrade. Hoewel de prijzen nog niet bekend zijn liet een woordvoerder al doorschemeren dat de prijs van het nieuwe spookhuis rond de €10,- per persoon komt te liggen. Afwachten maar!

Halloweenliefhebbers kunnen de komende Halloween Nights bezoeken op 13 avonden. Vorig jaar was het vernieuwde spookhuis ‘Trapped’ enorm in trek. Dwalend door een doolhof werden bezoekers door enorme ratten opgejaagd. De maze was op meerdere avonden uitverkocht.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.