Walibi Belgium draait al heel wat jaren mee tijdens Halloween. Het park pakt dit jaar wederom uit met een spannend aanbod. Wat dit precies gaat worden zal op een later moment bekend worden gemaakt. De ervaringen van vorig jaar waren voor veel bezoekers niet heel positief. Het park was regelmatig bomvol en zelfs bezoekers met een geldige ticket werden aan de poort geweigerd vanwege de drukt. Zo verzocht het park bezoekers regelmatig een andere datum te kiezen. Voor de aankomende editie wordt het allemaal heel anders aangepakt. Bezoekers worden nu verplicht om online een bezoek te reserveren.

Bij het bestellen van tickets is het noodzakelijk om de datum vast te leggen. Op deze manier heeft Walibi inzicht in de drukte en kan er een maximum aantal bezoekers worden ingesteld. Op deze manier zal iedere bezoekers een positieve en griezelige ervaringen krijgen tijdens Halloween.

Halloween start aankomende editie op zaterdag 21 oktober en duurt tot en met zondag 5 november 2023. Waar het park precies mee gaat komen is nog even afwachten. Dit wordt op een later moment bekendgemaakt. Er kunnen op dit moment ook nog geen tickets besteld worden. Volgens het park wordt dit allemaal na de zomer opgestart.

Vorige editie

Vorig jaar konden bezoekers de oude vertrouwde spookhuizen Nagulai, Mine Blast en The Curse of Amun bezoeken. Het nieuwste spookhuis was The Forgotten die in de plaats kwam van The Lost Forest.