Het nieuwe 4-daagse evenement Scary Holidays strijkt aankomende november neer bij De Reuselhoeve van Moergestel. Dit event van Horror Productions Holland heeft als hoofdkarakter een professor genaamd Scrinchs. Liefhebbers worden uitgedaagd om hem te bezoeken tijdens zijn verjaardag. Wat de experiences worden is nog niet bekend. Het verhaal is inmiddels wel naar buiten gebracht.

Horror Productions Holland presenteert SCARY HOLIDAYS! Kom jij op 3, 4, 10 of 11 november 2023 van 19:00 uur tot 23:00 uur naar het verjaardagsfeest van professor Scrinchs? Of dit zo veilig is, is natuurlijk nog maar de vraag! Maar een feestje slaat natuurlijk niemand af. Laat wel al je negatieve emoties thuis, want je weet maar nooit waar professor Scrinchs ze voor nodig heeft!

Het verhaal

Onze waarzegster Esmaralda heeft eens goed in haar glazen bol gekeken. En waarschuwt iedereen voor wat zij heeft gezien. 
Ze heeft er zware nachtmerries van en gaat er helemaal aan onderdoor. Maar gelukkig heeft ze Beppie nog.

Het jaar 2024 zal voor velen vol vrolijkheid en plezier beginnen. Iedereen heeft zoals gewoonlijk veel goede voornemens en is erop gericht om weer een jaar volop te gaan genieten van alle feestdagen. 

En daar…daar begint de ellende. Samen met onze waarzegster Esmaralda zijn wij op onderzoek uitgegaan. Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat Professor Scrinchs snode plannen aan het voorbereiden is.

Professor Scrinchs leeft al een aantal jaren een zeer eenzaam leven op zijn hoeve, ergens diep in het bos tussen de gebieden Hondsberg en Heilige boom. Hij heeft altijd dag en nacht gewerkt aan zijn uitvindingen om het leven voor iedereen beter te maken. Elke cent die hij bezat stak hij in zijn uitvindingen om de mensheid te helpen. Maar niemand geloofde in zijn creaties. De mensen lachte hem alleen maar uit. 

Professor Scrinchs besloot zijn eigen vrienden te creëren. Hij organiseerde een groot verjaardagsfeest in de kelder van zijn hoeve en nodigde iedereen uit die wordt afgestoten. 

Wat zijn gasten niet weten is dat Professor Scrinchs een uitvinding heeft gecreëerd en van zijn kelder een emotiezuiger heeft gemaakt. Met deze uitvinding kan hij alle boosheid, teleurstellingen en verdriet die door alle afwijzingen en pesterijen zijn ontstaan, bij zijn gasten, omzetten in een gas. Dit gas kan de professor gebruiken. “Niemand mag meer plezier in het leven hebben. Geen feest zal meer liefde en plezier gaan geven. Alle mensen zullen in angst en wantrouwen gaan leven” heeft een betrouwbare bron de professor horen roepen. 

Beppie vraagt nu iedereen om te helpen en naar het verjaardagsfeest van professor Scrinchs te gaan. Help te voorkomen dat de Professor het duivelse gas kan gaan gebruiken. De professor viert zijn verjaardag op 3, 4, 10 en 11 november 2023 van 19:00 uur tot 23:00 uur. 

Let op, want misschien kom je al te laat!

Praktische informatie

De bijbehorende poster van Scary Holidays:

Holland Productions Holland is een stichting die zich elk jaar richt op het organiseren van een 4 daags scare event verspreid over 2 weekenden. Het evenement wordt daarbij volledig verzorgt door vrijwilligers. Vorig jaar organiseerde zij nog The Cursed Goldmine.

Tickets kosten op dit moment €15,- per persoon. Vanaf 15 september gaat de prijs iets omhoog en is er de reguliere prijs van €20,-. Wacht dus niet te lang. Bestel je tickets hier.

Meer weten over alles wat met de Halloween, horror en scare-industrie te maken heeft? Praat en lees gezellig mee op Discord in onze Scare Network Discord server.